ПРАВИ ИЗБОР ЗА ТЕБЕ

Двоумиш се око избора средње школе?

https://www.youtube.com/watch?v=icxoi-uHeFQ

Ми ти нудимо решење. Гимназија „Сава Шумановић” је гимназија општег типа, са три одељења општег смера и једним одељењем економског смера у свакој генерацији. Нашу школу сваке године упише у просеку око стотину свршених основаца. Васпитно-образовни рад се одвија у једној смени, на српском језику. Трудимо се да својим ученицима пружимо свестрано образовање како би једнога дана постали грађани света, који ће својим знањем и идејама померати границе, а својим понашањем бити узор новим генерацијама.

Можемо се похвалити сјајним резултатима са такмичења из скоро свих наставних предмета. Уколико имаш нека посебна интересовања или скривени таленат постоји могућност да се прикључиш бројним секцијама. Уколико волиш да читаш, сигурно ћеш наћи савремена издања у школској библиотеци, јер је опремљена са преко двадесет хиљада наслова.

Питаш се да ли ћеш моћи да упишеш факултет после гимназије?

Ученици гимназије добијају добру основу за даље школовање. Преко 90% матураната упише жељене факултете, док већина упише студије о трошку буџета. Многи наши ученици су стекли академске титуле, постали су угледни стручњаци у разним областима како у земљи тако и у иностранству.

Ко смо ми данас?

Гимназија „Сава Шумановић” у Шиду данас има око четири стотине ученика. Опремљена је свим потребним училима и непрестано ради на свом усавршавању како би подигла квалитет образовања. У школи постоји дванаест учионица опште намене, три информатичка кабинета, кабинети за физику и хемију, и сала за физичко. Наша школа у својој настави увелико примењује информационо-комуникационе технологије и електронско учење. Посебан допринос дајемо културном и јавном животу наше општине јер у свом раду постижемо запажене резултате, како у наставним, тако и у ваннаставним активностима. Са визијом да ће наша школа бити место на коме ће се рађати нове идеје, неговати различитости, откривати таленти и унапређивати знања, желимо да те охрабримо да нам се придружиш на овом путу и да са нама поделиш радост успеха.

Желимо да ти поручимо да је Гимназија „Сава Шумановић“ прави избор за тебе!

 


google classroom

mojaskolaplaneta

moja skola gov rs

ILUSTRACIJA 2  sačuvaj bliskost,drži odstojanje 01

153645

facebook

YTLogo old new animation.0

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30