Подршка запосленима у просвети, родитељима и ученицима

logo mpntr.pngСОС телефонска линија 0800/200-201 за психосоцијалну подршку запосленима у просвети, родитељима и ученицима.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја је због настале ситуације извршило пренамену СОС линије, а ова линија је у редовним условима имала функцију пријаве насиља у школама и подршку ученицима, а сада је у функцији подршке за превенцију и умањење стреса у ситуацији ванредног стања које је последица епидемиолошке кризе.

Опширније...

Онлајн настава за ученике гимназија и средње стручних школа на РТС планети

logo mpntr.pngНакон ученика основних школа и ученици гимназија и средње стручних  школа у Републици Србији од јуче могу да прате онлајн наставу на платформи РТС Планета.

Садржај наставе за средњошколце је такође доступан на адреси www.rtsplaneta.rs, као и на новоотвореној адреси www.mojaskola.rtsplaneta.rs  и омогућава да се директно или одложено прати до 72 сата. У одељку „Моја школа“ на РТС Планети налази наснимљен садржај свих наставних јединица како за основце, тако и за средњошколце.

Опширније...

Важне информације

РТСНа сајту РТС планете, ученици су дужни да прате наставу из опште образовних предмета (https://rtsplaneta.rs/video/list/category/535/). Настава ће бити емитована и на ТВ каналу РТС Планета.

Распоред наставе на ТВ каналу РТС Планета можете да проверите на сајту Министарства: https://www.rasporednastave.gov.rs/


Настава из свих предмета се одвија и преко Вибер група одељења.

Опширније...

План реализације образовно-васпитног рада

skolaДраги ученици и драги родитељи,

Сведоци смо тешке ситуације која је погодила читав свет, па и нашу земљу. Потребно је да развијамо капацитет да толеришемо неизвесност и да се прилагодимо новонасталим променама. Паника никоме ништа добро није донела и зато останите смирени. Свима преостаје да се боримо и да наставимо школску годину пошто је образовање камен темељац сваког друштва. Радићемо на следећи начин:

Опширније...

034115
No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30