Покрајински секретар - Михаљ Њилаш

mihalj.njilasПоштовани просветни радници и колеге, драги наши ученици!
Почетак ове школске године дочекаћемо на по много чему неконвенционалнији начин него што смо могли и да претпоставимо пре само годину дана. Но, величина човека се огледа у савладавању свих препрека које живот пред нас ставља, као и у проналажењу нових решења како би се постигао заједнички циљ којем тежимо, што је у нашем случају – стицање знања и образовања.
Тренутна епидемиолошка ситуација је са собом донела и измењене, отежане услове рада тако да ову школску годину не започињемо веселим жамором у ходницима препуним деце. Уместо тога, усвојили смо неке нове методе рада и учења како би се наставни процес несметано одвијао, јер су здравље и безбедност, наравно, на првом месту. Уверили смо се у то да је учење процес у којем учествују и ђаци, али и њихови учитељи и наставници, усвајајући нека нова знања и нове вештине како би – користећи информациону технологију – приближили и олакшали наставу ђацима.
Искрено верујем да ће сви ови нови изазови и изненадне препреке бити успешно савладани, уз свесрдну помоћ учитеља, наставника и родитеља.
Наш секретаријат ће бити ваш савезник у томе и пружиће вам сву могућу подршку на вашем путу ка реализацији успешног образовања наше деце.
Стога, свима вама желим успешну предстојећу школску годину, у нади да ће и она – као и свака претходна година – бити испуњена креативним размишљањима, стицањем нових знања и вештина, те стварањем успомена које остају за цео живот.
Желим вам успешан почетак и добро здравље!
С поштовањем,
ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР
Nyilas Mihály
(Михаљ Њилаш)


google classroom

mojaskolaplaneta

moja skola gov rs

ILUSTRACIJA 2  sačuvaj bliskost,drži odstojanje 01

117062

facebook

YTLogo old new animation.0

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31