Фудбалери освојили прво место

skolaФудбалери наше школе освојили су прво место на окружном такмичењу у Доњем Товарнику победивши у финалу екипу Сремске Митровице и пласирали се на Међуокружно такмичење.
За најбољег играча изабран је Милош Трзин - IV-4, а за најбољег голмана Алекса Новаковић III-4.

Опширније...

Љубав је увек одговор на све! 💞

skolaЉубав је увек одговор на све! 💞
Не мора бити посебан дан, место или време да некоме посветите пажњу, поклоните лепу реч или "срце". 🫶
Ученици наше школе су јуче посетили ученике ОШ "Јован Јовановић Змај", и са љубављу им поклонили колачиће прављене са истом том љубављу, уз поруке љубави! Осмеси малишана били су награда за труд и креативност ученика у оквиру извођења активности обогаћеног наставног програма Нутриционизам и здрава исхрана које се одвијају у нашој школи.

Опширније...

Креативна радионица - "Љубав се дељењем умножава"

skolaКреативна радионица под називом "Љубав се дељењем умножава", одржана је данас у Техничкој школи "Никола Тесла". Лепа реч, природа, емпатија, толеранција и наравно љубав, биле су данашње теме. На радионици је заједно са ученицима наше школе била и њихова професорка Ивана Нонковић.

Опширније...

Школска слава - Свети Сава

skolaГимназија „Сава Шумановић“ је дана 26. 01. 2024. године прославила своју школску славу, Светог Саву. Дух Светосавља наслеђујемо, негујемо  и градимо. Свети Сава светли и осветљава. Осветљава садашњост, показује правац будућности. Путокази Светог Саве присутни су у сваком времену, те је Гимназија свечаном приредбом обележила највећи празник за све ученике и професоре у нашој школи, негујући речи и дела које нам је свима оставио наш духовни отац.

Опширније...

Грађанско васпитање - заједничка радионица

skolaКрај ове године, већ традиционално, ученици који похађају грађанско васпитање обележавају учествовањем на заједничкој радионици израде украса и кићењу јелке. Због радова у музеју "Илијанум", јучерашња радионица одржала се у Техничкој школи "Никола Тесла". Поред наших ученика, присуствовали су ученици ОШ "Ј. Ј. Змај"и домаћини. Украсе који су израђени окачени су и на јелку у нашој гимназији.

Опширније...

Пословни изазов

skolaДана 30. новембра је други дан за редом Нови Сад је био центар окупљања чак 77 предузимљивих ученика из 17 средњих школа и 10 градова из Баната и Срема.
Подељени у 16 тимова нашли су се пред истим
изазовом, а то је да: осмисле производ или услугу која ће тренд урбаног баштованства приближити грађанима у нашој земљи и бити им од користи у току пута озелењавања своје околине.

Опширније...

524689
No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29


ђачко око

mojaskolaplaneta

moja skola gov rs

ILUSTRACIJA 2  sačuvaj bliskost,drži odstojanje 01

facebook

YTLogo old new animation.0